5 greseli pe care le facem cand ne demachiem

Buna!

Demachierea este un pas foarte important pentru ingrijirea tenului , insa chiar daca pare o etapa simpla exista anumite greseli pe care le facem si pe care ar trebui sa le evitam.



1. Nedemachierea gatului si a decolteului. Chiar daca nu folosim produse de machiaj in aceste doua zone este necesar sa le curatam cu un demachiant si sa efectuam aceleasi etape ca si pentru fata , deoarece atat pe fata cat si pe decolteu se acumuleaza praf si alte impuritati si oricat de frumoasa va fi fata noastra gatul ne va trada intotdeauna varsta.





2. Demachierea agresiva ochilor. Ochii sunt foarte sensibili si  este nevoie ca pentru demachierea lor sa folosim un produs cat mai bland si eficient astfel incat sa nu agresam pielea din jurul ochilor.





3. Utilizarea servetelelor demachiante. Aceste produse ar trebui folosite doar in situatii de urgenta , deoarece ele nu sunt imbibate cu suficient produs pentru a ajuta la o demachiere blanda si a  nu agresa tenul, in plus pot cauza deshidratarea tenului .


4 . Miscarii incorecte. Cand vine vorba de indepartarea machiajului ochilor si in special a rimelului , miscarea corecta este de sun in jos . 

5. Exfolierea fetei prea des . Ar trebui sa ne exfoliem fata o data sau de 2 ori pe saptamana , altfel o frecare agresiva a pielii poate duce la iritatii.



Cel mai important este insa sa ne demachiem indiferent de cat de obosite suntem.

Tu te demachiezi in fiecare seara?





















Comentarii

Postări populare