Beauty review : Apa demachianta Gerovital H3 Evolution

            
Buna tuturor!

Dupa cum bine stim demachierea este un pas important in rutina noastra zilnic a indiferent ca folosim sau nu machiaj . Eu personal caut la un demachiant atat eficienta in demachiere cat si usurinta in folosire dar si indepartarea rapida a machiajului.
Am testat acest produs de la Gerovital si vreau sa va spun ca sunt foarte multumita . Acest produs este interpretarea Farmec a apei micelare.




Iata si descriere Gerovital a produsului:
Este dezvoltat ca un produs 2 în 1, efectul demachiant fiind completat de efectul tonifiant energizant datorat GP4G-ului, sursa de energie pură.
Apa demachiantă tonifiantă se foloseşte dimineaţa şi seara, chiar şi în timpul zilei, pentru demachierea şi tonifierea pielii feţei şi gâtului. Produsul se pulverizează pe un disc cosmetic demachiant apoi se şterge pielea din jurul ochilor, restul feţei, buzele şi gâtul.

Produsul este ambalat în flacon cu sistem airless.
 Acest sistem are ca principală diferență faptul că nu există nici un tub de imersie, ci o diafragmă care se ridică la evacuarea produsului, prin acționarea butonului. Avantajele sistemului airless sunt: permite evacuarea conținutului aproape 100%, dozarea produsului este constantă, riscul de contaminare a produsului este scăzut. La prima utilizare sunt necesare cca.15-20 de acționări pentru amorsarea pompiței

Apa demachianta chiar ii face treaba, demachiaza foarte bine chiar si machiajul rezistent la transfer si este foarte usor de folosit . Are 100 ml produs si costa in jur de 25 lei. In plus si ambalajul mi se pare foarte elegant, este usor de folosit ,iar in cazul in care il luam in bagaj atunci cand plecam undeva nu avem teama ca se va varsa sar ca va curge.


Voi mai recumpara produsul : categoric DA

Intrebarea postului : Voi ce preferati demachiant crema sau apa demachianta?

Recomandare :Beauty review : Cum sa scapam de unghiile ingalbenite








    15 lacuri de      unghii pentru toamna 2015









Rujuri de toamna 2015


Comentarii

Postări populare