Beauty review : Pudra bronzanta si blusher e.l.f. Studio


Buna tuturor!

Fardul de obraz este unul din acele produse pe care le poti aplica si apoi poti iesi fara probleme din casa pentru ca ofera un aspect "viu" tenului ,imbujorat.
Un produs complet este duo-ul de la Elf    

Iata  ce detalii se ofera pe site-ul Elf Romania 
Ofera o stralucire naturala si sanatoasa pe tot parcursul anului. Blush-ul evidentiaza obrajii, adaugand un pic de culoare, iar bronzer-ul accentueaza si contureaza pometii.

INSTRUCTIUNI

Aplicati bronzer-ul pe zona de sub pometi pentru definire si pe conturul fetei pentru un aspect sanatos. Folositi blush-ul pentru pometi, pentru a crea un aspect sanatos si a da o stralucire subtila.

Greutate neta; 8g

Pretul produsului este 22 lei ,insa mai tot timpul sunt reduceri pe site si va recomand sa profitati de ele . Eu detin nuanta Antigua si este un duo care mi se potriveste.


Dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus bronzer-ul este foarte pigmentat ,in mod clar trebuie avuta grija la aplicare , insa desi este mai putin pigmentat nici blush-ul nu dezamageste. Fardurile au o textura fina si se aplica usor ,iar faptul ca vine in sistem duo mi se pare foarte avantajos pentru portfard in geanta sau calatorii  .Deasemenea si ambalajul are aspect profesional, si are o oglinda destul de mare pe care o putem folosi pentru intreg machiajul.

Il voi mai recumpara : Da

Intrebarea postului : O singura nuanta de blush sau mai multe ?

Comentarii

Postări populare