Produse pentru care nu se merita sa investim bani

       Buna tuturor !

      Am observat recent tot folosind diverse produse , ca exista anumite categorii pentru care nu am dat niciodata foarte multi bani , insa abia acum am realizat ca faceam asta fara sa imi fi propus.  Am facut o lista cu aceste produse si vreau sa v-o prezint si voua.

Demachiant delicat Balea. In prezent folosesc acest demachiant Balea care este foarte bun si costa pana in 10 lei. Nu consider ca trebuie sa investim mult intr-un demachiant pentru ca este un produs care pana la urma va fi sters de pe fata , fie ca folosim lotiune tonica dupa sau ne spalam fata cu un gel de curatare . Iar pentru ceea ce trebuie sa faca un demachiant si anume sa curate bine machiajul atat al fetei cat si al ochilor fara sa ne usture se gasesc o multime de variante ieftine pe piata cum ar fi marcile romanesti Farmec, Cosmetic Plant etc ., dar si marci cum ar fi Balea. Sa nu uitam ca mamele si bunicile noastre au folosit mai toate lapte demachiant Doina care este super ieftin si au un ten minunat .


Pentru persoanele care sunt lenese ca mine si nu isi prepara exfoliantul in casa , recomand varianta de la Avon Clearskin pe care il folosesc si in recumpar de ani . Este un exfoliant mai dur , nu se poate folosi pentru o piele sensibila , are multe particule abrazive, insa foarte eficient pentru tenul gras sau cu probleme. Este si foarte spornic pentru ca se foloseste o cantitate foarte mica si este si mentolat lasand o senzatie de improspatare . Costa pana in 10 lei si nu pentru o exfoliere a fetei nu am de ce sa dau mai multi bani.


Sunt momente cand am nevoie de o epilare rapida si atunci folosesc aparatul de ras. Am incercat cateva variante de spuma si geluri de ras , in cele din urma cred ca am gasit o varianta destul de ieftina si este cea de la Kaufland marca proprie . Stiu ca si cei de la Balea au si este la fel de ieftina , insa sper ca aceea o sa aibe si ceva aroma mai feminina. La fel si pentru spuma sau gel de ras nu cred ca e nevoie sa dam prea multi bani deoarece sunt destule variante ieftine si bune.




Urmatoarea categorie este gelul de curatare , care la fel nu este un produs care sa ne ramana pe piele , este un produs care se clateste si are menirea de a curata . Deci atata timp cat ne curata tenul de impuritati resturi de machiaj si demachiante , de ce sa dam multi bani pe el ? . In prezent folosesc in sapun facial Herbagen cu extracte naturale si sunt foarte multumita de el . L-am mai folosit si inainte si mereu am fost multumita. Desigur nu este singura varianta ieftina . Mai toate firmele romanesti ofera produse excelente la preturi mici .


Din categoria exfoliant avem si varianta de corp de la Avon care imi place foarte mult , exfoliaza bine, miroase bine si este ieftin , pentru ce sa cumpar unul mai scump care face acelas lucru !


Si la categoria gel de dus avem variante ieftine care ne incanta simturile si pielea . Pe primul loc este marca Dove , si nu cred ca trebuie sa le descriu produsele . Si daca vi se par scumpe cei de la Palmolive si Fa, Balea ai geluri de dus la fel de bune si putin mai ieftine . 











Comentarii

Postări populare