Beauty review : Gerovital Happiness-Crema Hidratanta Matifianta

      Buna tuturor!
     Sunt o fana a produselor Gerovital si a marcii Farmec , si caut mai tot timpul sa le incerc produsele mai ales ca vin mai tot timpul cu produse noi ceea ce ma bucura mult avand in vedere ca este vorba de un brand romanesc . Desi nu am fost foarte tentata sa incerc gama Happiness din simplul motiv ca mi s-a parut o gama pentru adolescente ,pentru tineri in general care nu au multe probleme cu tenul si nu sunt preocupati de riduri ,pigmentatia pielii etc .
       Insa a trebuit sa o incerc pentru ca oricum preturile sunt mici si ar fi fost pacat sa raman cu aceasta curiozitate , sa nu stiu despre ce este vorba.
     Astazi o sa va posvestesc despre experienta mea cu Gerovital Happiness-Crema Hidratanta Matifianta .


Este o crema hidratanta destinata tenului gras .

Iata si descrierea oficiala :Crema conține Sebaryl® care reglează secreţia sebumului, este astringent natural şi are efect matifiant. Lipomoist 2036 este un complex de aminoacizi şi proteine vegetale hidrolizate, cu rol hidratant și revigorant. 
Extractul de Afine, bogat în vitamina C, alfahidroxiacizi și antociani este antioxidant, reglează secreția de sebum și matifiază. Acționând sinergic, principiile active asigură întreținerea optimă a tenurilor grase.
Produsul nu are parabeni și conține parfum hipoalergenic. Se aplică pe față, gât și decolteu, se masează ușor până la completa absorbție în piele.

Iata si parerea mea

Ambalajul este fermecator . Toate produsele din gama au ambalajele foarte atragatoare , viu colorate cu fructe pe ele , clar macar din acest motiv iti starnesc curiozitate si vrei sa le cumperi . La aceasta crema hidratanta imi place ca vine in ambalaj cu pompita,  fiind un sistem igienic de ambalare a unei creme . Astfel de ambalaj am mai vazut la cei de la Elmiplant , si este fosrte buna ideea lui, ajuta si la consumarea ultimul strop de produs.
Crema vine in cantitate de 30 ml (destul de putin pentru o crema de fata , de obicei un astfel de gramaj se mai pun la cremele de ochi) , iar pretul este in jur de 15 lei . Posibil si asta sa fie o strategie, cantitate mai mica rezulta pret mai mic si mai atragator pentru clienti.


Crema este destinata utilizarii atat dimineata cat si seara  ceea ce este un dezavantaj ,pentru ca nu putem compara o creama de zi cu una de seara , functiile sunt diferite actiunea nu este aceeasi. Pentru zi ne trebuie o crema cu factor de protectie ceea ce nu regasim la aceasta crema , deci va mai trebui sa folosim o alta crema cu spf.
Asa cum spuneam mai devreme este destinata tenului gras , sau cel putin asa sustin ei . Dupa aplicare crema intra foarte repede in piele si simtim automat o matifiere insa nu este de durata . In perioada de vara cu siguranta nu face fata , este mai potrivita pentru un sezon mai rece cand tenul nu elimina atat de mult sebum , sau mai degraba pentru un ten combinat.
 Inca nu am vorbit de miros , este o idee geniala ,mirosul de fructe este foarte energizant si te bine dispune de unde si ideea de "happiness".
            
Concluzia mea este ca voi recumpara acest produs insa nu pentru sezonul cald .


Comentarii

Postări populare