Beauty review : Maybelline ColorSensational

Buna tuturor!

Astazi o sa va vorbesc despre un alt lipstick din colectia mea . Este un ruj de la Maybelline din gama Colorsensational .

Rujul vine ammalat foarte placut ,si unic fata de cecelalte marci , ceea ce face foarte usor de recunoscut rujurile Maybelline.

Un alt aspect al ambalajului este ca vine la un capat si cu o oglinda , care sa recunoastem ca ne este de mare ajutor  mai ales atunci cand avem o geanta mica si nu dorim sa-i ocupam spatiul cu prea multe produse  de make-up.





Culorile sunt deasemenea foarte vibrante ,si foarte pigmentate , putem avea o culoare intensa doar de la o singura aplicare . Nuantele nu sunt sidefate insa  au un usor luciu care le scot din categoria mate .

Gama contine 45 de nuante ,de la nuante de nude pana la nuante puternice de coral, roz ,rosu sau mov.




                           Nuanta mea este 904 Vivid Rose

O nuanta superba perfecta pentru vara, care merge purtata in special in acele zile cand nu dorim sa avem mult machiaj  si totusi vrem sa iesim in evidenta , cu un astfel de ruj si cu o pereche de ochelari de soare este perfect.

Rujul pe langa pigmentul foarte intens are si o rezistenta foarte mare , chiar si atunci cand dupa cateva ore se mai duce din culoare, buzele raman insa cu un pigment cu aspect natural fara  sa arate inestetic , culoarea in momentul cand incepe sa se duca de pe buze , se duce uniform fara sa aibe aspect de creion de buze. Rezista foarte bine aprozimativ 4 ore .

Pretul acestui ruj este aprozimativ 25 lei .
Si sa nu mai vorbim de miros il ador ,usor vanilat este ca o prajitura.

Il voi recumpara : Da


Comentarii

Postări populare