Beauty review : Sampon uscat Batiste

Buna tuturor!

Recent am primit spre testare doua sampoane uscate Batiste ,prin campania celor de la Buzzstore si tare am mai fost incantata. Batiste este cea mai laudata firma ce produse sampoane uscate si testandu-le produsele am inteles de ce ! Sunt foarte bune. 

Primul sampon primit a fost varianta Cherry .






Acesta miroase foarte bine si e un miros care persista si te urmareste intreaga zi. Pe langa faptul ca elimina excesul de sebum al parului si il face sa arate de parca a fost proaspat spalat , elimina si alte mirosuri cum ar fi de mancare, de fum , etc. Si am verificat toate astea chiar in perioada sarbatorilor .
Aceasta varianta nu incarca parul , insa trebuie avuta putina grija la aplicare . Inainte de al aplica , tubul trebuie agitat, aplicare se face de la distanta , 30 cm si dupa aplicare trebuie masat putin scalpul.

Cea de-a doua varianta primita a fost XXL Volume.


Despre aceasta varianta auzisem pareri proaste, persoanele care au incercat-o spuneau ca incarca mult parul si ca functioneaza ca un fixativ. Si intradevar asa este , insa cred ca cei de la Batiste au avut un scop anume in momentul cand au lansat acesta formula pentru volum. Cred ca menirea lui este de a da volum si de al fixa astfel incat sa se mentina pentru o perioada lunga de timp . Deasemenea cred ca este un produs bun si in realizarea si fixarea coafurilor . La fel ca si celelalte variante de sampoane uscate  Batiste si acesta lasa parul ca proaspat spalat si cu un miros placut ce persista. 
#buzzbatiste

Asa cum va mentionam la inceput aceste produse le-am primit prin campania celor de la Buzzstore. Oricine poate primi produse spre testare gratuit de la ei ,doar trebuie sa va inscrieti in baza lor de date si sa ii urmariti pe Facebook pentru a afla de noile lor campanii. 
Puteti sa va inscrieti accesand linkul:            http://buzzers.ro/invite/805298d3ce70366d07fe304765d77813 


Comentarii

Postări populare