Beauty review : Albirea dintilor cu Vademecum express white 10

       Buna tuturor!

     Cine nu isi doreste  un zambet stralucitor, o dantura frumoasa si niste dinti albi .Se poate rezolva foarte simplu la dentist bineinteles, insa  pe langa faptul ca implica un cost destul de mare ,se mai subtiaza considerabil si smaltul dintilor , ceea ce provoaca in primul rand sensibilitate dentara.
     Mult timp am folosit bicarbonat de sodiu ,o data sau de 2 ori pe saptamana ,si intradevar funtioneaza insa trebuie folosit frecvent pentru ca altfel revii de unde ai pornit . Pentru mine insa este destul de greu sa mentin acest ritual ,orice pas in plus in ingrijirea mea parca e plictisitor . Din acest motiv am hotarat sa incerc paste de dinti care promit albirea dintilor. 
     Astazi o sa va vorbesc despre pasta de dinti Vademecum express  white 10.


      Nu stiu cat de noua este pe piata aceasta gama insa am hotarat sa o incerc intrigata fiind de faptul ca promite albirea dintilor in 10 zile . Pana la urma cine nu vrea o albire rapida , la fel ca si la o cura de slabire vrem rezultate spectaculoase intr-un timp scurt. 
       Pasta in sine este alba fara particule suplimentare. Ma asteptam sa aibe deoarece albirea in general se face prin exfoliere insa apoi m-am gandit ca cel mai probabil functioneaza prin acizi sau ceve de genul asta.


      Pentru a putea analiza rezultatele mai bine m-am pus pe pozat inainte si dupa. Inainte vreau sa va spun ca nu consum cafea, ceai verde,negru ,vin ,in principiu alimente care pateaza dantura.

Iata si dintii mei inainte de inceperea testului :


     In perioada testarii deoarece folosesc o perie electrica am avut rabdare sa astept cele 2 minute ce trebuie acordata spalarii dentare , si bineinteles rutinea mea a fost de 2 spalari dimineata si respectiv seara.
     Senzatia pe care o lasa aceasta pasta de dinti este una placuta  , dar nu una dorita de mine . Parca ma spalan cu pasta pentru dinti sensibili. Era foarte putin mentolata, si nu iti simteai respiratia improspatata ci doar curata , ceea ce facea ca dupa cateva ore chiar si atunci cand nu consuman mai nimic sa simt nevoia sa ma spal din nou pe dinti. Probabil din cauza acestor paste de dinti s-au inventat si gumele Orbit .

Iata si dantura mea dupa 10 zile:


       Desi exista si o mica diferenta de lumina intre cele doua fotografii va spun sincer ca in ceea ce priveste dantura eu nu am observat nici-o diferenta, si ciar daca ar fi  ,nu ar fi ceva notabil.
       Nu este o mare pierdere , pasta a costat doar 5 lei, foarte putin , insa nu merita cumparata deoarece nu aduce nici-un beneficiu rutinei de ingrijire.










Beauty review : Cum sa scapam de unghiile ingalbenite

Comentarii

Postări populare