Rujuri de toamna 2015

          Buna tuturor!

      Astazi o sa va arat rujurile pe care eu le voi purta in perioada urmatoare , perioada de toamna care a inceput nu de curand. O sa va arat cateva variante de rujuri atat nuante nude , dar si nuante mai intense , mai inchise . Sa incepem.




           Un luciu de la Loreal Caresse in nuanta 402  care rezista foarte bine pe buze, si un ruj in aceeas nuanta de mov de la Avon Color Rich , nuanta Very Violet.




          De la Loreal  Serum Anti Age nr 503 si Avon 3D Plumping nuanta Revenge despre care gasiti un intreg review aici




          Pentru ca trebuie sa purtam nuante nude am ales 2 rujuri de la Loreal din gama Color Rich nr 717 si Eva's Nude , foarte frumoase, pigmentate si cremoase.



          2 Nuante rosu-maronii insa naturale si purtabile pe tmpul zilei : Avon Ultra Color Absolut in nuanta Tea Rose , despre care am scris aici si un ruj Elf din gama minerala Ripe Rose care din pacate nu se mai gaseste pe situl din Romania si dupa cum vedeti se si termina , insa exceptand culoarea sunt niste rujuri extraordinar  de bune.




         O alta combinatie Avon - Loreal . De la Avon rujul Ultra Beauty Lipstick in nuanta Frisky despre care gasiti un review aici si de la Loreal din gama Color Rich Extraordinare nuanta Ruby Opera un luciu de buze intr-o nuanta superba despre care gasiti detalii aici



           Ultimele 2 sunt alte variante de rujuri nude , prima este de la Avon din gama Extra Lasting in nuanta Cappuccino , pentru un review complet dati click aici si de la Elf din gama esentiala am ales pentru toamna asta nuanta Seductiv.







Comentarii

Postări populare