Beauty review : L'Oréal Paris Color Riche Extraordinaire lip gloss

        Buna tuturor !

     Am fost foarte curioasa sa incerc acest luciu de buze de la Loreal pentru ca auzisem multe lucruri bune despre aceasta gama Color Riche Extraordinaire. 
      Nu sunt o mare fana a luciurilor de buze , insa trebuie sa recunosc ca uneori le prefer in detrimentul rujurilor pentru usurinta cu care se aplica si pentru efectul lor lucios . Un lucru insa caut la un luciu de buze este sa fie pigmentat . Urasc sa cumpar un produs cu o nuanta superba , sa imi imaginez deja nuanta pe buze ,iar cand il desfac si il probez sa fie aproate transparent pe buze.
       Rujurile care fac titlul potarii de azi m-au impresionat in special prin ambalaj. Un ambalaj auriu foarte elegant si cu o " fereastra" prin care putem vedea nuanta.



         Aplicatorul este diferit de cel clsic , este unul plat care ajuta la o aplicare mai precisa, si este flexibil pentru usurarea aplicarii.



       Am ales 2 nuante diferite , o nuanta de rosu inchis si un roz nude , astfel incat sa se potriveasca oricarei ocazii. 


Nuantele mele sunt:101 Rose Melody si 304Ruby Opera(cel inchis)




Asa arata aplucate pe buze.


      Textura acestui luciu este foarte "lucioasa" , se simte ca un adevarat luciu de buze fara sa fie lipicios. Este deasemenea si hidratant, indiferent de cat de uscate sunt buzele functioneaza foarte bine si ca tratament. Se pot folosi singure , dar si peste ruj sau creion de buze.
         Pigmentatia este medie, insa prin aplicarea mai multor straturi se poate marii . Sunt foarte confortabil de purtat si le recomand. 
     Cantitatea de produs oferita este de 6 ml , iar pretul este aproximativ 45 lei , destul de mult pentru o cantitate asa mica , insa stim cat de greu se consuma un astfel de produs. Deci merita!


Comentarii

Postări populare