Beauty review : Ruj 3D Plumping Avon

       Buna tuturor !

       Noutatea sezonului de la Avon este rujul 3D. Suna foarte bine, nu? Dar oare ce ar trebui sa faca un ruj 3D, la ce sa ne asteptam? Haide sa vedem ce spun cei de la Avon :

Ruj pentru volum 3D cu SPF 15

• ofera volum si un aspect neted
• formula cremoasa cu acoperire medie
• aspect matasos

Cum actioneaza: rujul are la baza Complexul 3D Plumping cu retinol, colagen si cafeina. Colagenul ajuta micro-circulatia la nivelul buzelor, oferindu-le aspectul de buze pline si perfect conturate. Retinolul umple liniile fine ale buzelor, redandu-le aspectul neted. Cofeina, rodia si uleiul de jojoba redau elasticitatea si hidrateaza buzele. Contine SPF 15.

Mod de folosire: aplica pe buze dinspre mijloc spre marginele buzelor.


           In primul rand rujul vine intr-un ambalaj argintiu simplu fara nimic spectaculos sau deosebit, in plus este dintr-un plastic cu aspect foarte ieftin ,per total ambalajul lasa mult de dorit.
        Rujul are factor de protectie 15 ,un detaliu intalnit la toate rujurile , nu este ceva unicat sau deosebit si zic eu nici necesar , avand in vedere ca un balsam de buze are factor mai mare de 15 , deci protectie de durata mai mare.
           Sunt 15 nuante in colectie , iar pretul este de 29 de lei intreg, in jur de 16 la reducere.


Nuanta mea este Revenge

Este o nuanta superba , potrivita pentru sezonul de toamna.

         Este un ruj foarte pigmentat , spun ei mediu , eu indraznesc sa spun ca se indreapta spre o acoperire mare ,foarte usor de aplicat , se muleaza perfect pe buze, si ofera o senzatie placuta pe buze. Buzele au un aspect neted ,iar liniile fine sunt estompate, probabil de la agentii hidratanti.



         Spun cei de la Avon ca rujul ofera volum . In primul rand este destul de greu ca un ruj sa ofere buze "siliconate" atat de simplu doar prin aplicarea lui , poate pe viitor, dar nu acum . Genul asta de produse care ofera intradevar putin volum sunt cele care au in compozitie agenti iritanti pentru buze gen menta sau scortisoara si care iritand buzele ,ele se inflameaza si se umfla pentru o scurta perioada .Acest lucru nu se regaseste si in rujul Avon , nu se simte ca ar jena cumva buzele . Insa cu toate astea cei de la Avon nu mint in totalitate .Rujul este unul cremos , foarte cremos ,iar in momentul aplicarii acopera foarte bine buzele si le da un aspect plin ,de aici si idee de 3D insa fara plumpimg.
      Rujul are o rezistenta buna in timp si asa cum spuneam este confortabil de purtat. Nu este rezistent la transfer.
        Eu recomand acest ruj , merita incercat si il voi recumpara.




Comentarii

Postări populare