Beauty review : 5 Secrete Pentru Reusita Unei Diete

       Buna tuturor!
   Dealungul timpului am incercat nenumarate diete , fiecare cu propriele reguli . Insa am inteles ca trebuie doar sa urmam cateva reguli simple care funtioneaza fie ca dorim sa ne mentinem sau ca vrem sa dam cateva kilograme jos.

Iata 5 dintre ele :

1 . Apa 



Stim cu totii ca trebuie sa bem multa apa , minim 2 litri de apa , insa conteaza si momentul cand bem apa. Apa trebuie consumata co 30 de minute inainte sau dupa masa , niciodata in timpul mesei . 

2. Fructele



Fructele se consuma inaintea mesei , niciodata ca desert dupa masa.
Ideal este sa fie consumate dimineata.

3. Salata 


La masa incepeti prin a consuma o salata care va minimiza senzatia de foame . Desigur nu salata de beof sau alte salate cu maioneza.

4. Disociere


Incercati sa mancati disociat , pe zile fara sa amestecati categoriile de alimente. de exemplu intr-o zi va axati pe proteine ( carne, oua, lactate ,peste etc.) , in alta zi pe carbohidrati|( paste cu legume, pizza vegetala, mamaliga etc), in alta zi fructe si legume., si alte categorii in funtie de preferinte.

5 . Batoane proteice #dieta Gerlinea







Inlocuirea unei mese sau doua cu batoane proteice este foarte utila. Ofera senzatie de satietate si au putine calorii. Recent am descoperit gama Gerlinea . Produsele lor sunt deliciose , cu gust de ciocolata , pentru o persoana inebunita dupa dulciuri ca mine sunt ideale . Preferatele mele sunt cele cu vanilie. Intreaga gama o gasiti pe https://www.nutrivita.ro.

Intrebarea postului : Ati incercat produse Gerlinea?

Comentarii

Postări populare