Beauty review : Fard de ochi Long-Lasting Lustrous e.l.f. Studio


         Buna tuturor,
        Am fost foarte curioasa sa testez aceste farduri de la Elf pentru ca imi place foarte mult gama lor Studio, o gama cu  foarte multe produse bune la preturi rezonabile.


Fardurile Long Lasting Elf sunt farduri sub forma de gel cu o textura diferita fata de un fard clasic. La momentul aplicarii gelul se tranforma in pudra si aici intervine asemanarea cu fardurile obisnuite.



Fardurile Elf din aceasta gama mi s-au parut destul de greu de aplicat cu pensula , cel mai bine a fost cu degetul , a fost mult mai usor .Sunt destul de pigmentate si intradevar rezistente. Nu cunosc toate nuantele insa cele pe care le detin eu sunt cu sclipici argintiu ,si merg doar pentru un machiaj, de seara de evenimente mai speciale.
Nuantele sunt : Party , Celebration , Gala.
Iata ce spun si ei despre produse Aceste nuante vibrante si stralucitoare pot fi folosite ca farduri de ochi sau ca si tus de ochi. Textura lor sub forma de gel este usor de blenduit, pastrandu-se cu usurinta timp indelungat pe pleoapa. Perfecta si pentru evidentierea arcadei, adaugand un pic de shimmer pentru un look cu adevarat glam.

Le voi mai recumpara : Da

Intrebarea postului : Farduri mate sau sidefate ?




Comentarii

Postări populare