Tehnici de baza : Cum sa aplici corect fardul de pleoape !



Buna !

Machiajul este un mod minunat de care dispunem pentru a ne ascunde defectele si a ne scoate in evidenta trasaturile frumoase cu care am fost inzestrate. Cu aceste trucuri pe care ti le voi relata , vei vedea cat de usor este sa ascunzi un defect precum pleoape lasate sau ochi prea apropiati.



Pleoape lasate




Este necesar pentru aplicarea fardului sa folosim o pensula mai mare , cu varful rotund. Fardul se aplica pe pleoape urmandu-se curbura acestora, astfel se machiaza intreaga pleoapa superioara. Este important ca fardul sa se vada atunci cand ochii sunt deschisi.


Important ! Culorile deschise au prea putin efect . Cu cat sunt mai inchise cu atat efectul este mai puternic.


Ochii mici




In acest caz trebuie sa lucrezi cu farduri stralucitoare , care reflecta lumina. Fardul iluminator se aplica direct sub sprancene, nuantele de fard deschise se aplica pe pleoapa , cele inchise in pliu. Foloseste un cleste de intors genele , acest lucru va face ochii sa para mai mari si mai luminosi. Mascara se aplica atat pe genele de sus cat si pe cele de jos.




Ochii apropiati



La ochii apropiati , colturile interioare ar trebui accentuate cu un fard deschis la culoare , iar pe colturile exterioare , se aplica un fard mai inchis. Culorile trebuiesc amestecate bine, fara sa existe margini vizibile , astfel ochii vor parea mai alungiti si mai mari.



Ochii departati 



La ochii departati, colturile interioare ale ochilor sunt conturate in forma de V, cu un fard de culoare inchisa. Fardul trebuie bine estompat , urcand spre pleoapa superioara. Colturile interioare trebuie conturate si ele discret in aceeasi nuanta. Fardul iluminator se aplica sub ultima treime a sprancenei. 


Important ! Dermatograful negru aplicat pe partea interioara a pleoapelor face ca dostanta dintre ochii sa para mai mica.






Comentarii

Postări populare