Tehnici de baza : Cum sa ne corectam forma fetei !



Buna !

Forma ideala a fetei este cea ovala, si cum nu toate avem o astfel de forma a fetei , ne vin in ajutor cateva trucuri prin care sa ne scoatem in evidenta trasaturile fetei.

Fata in forma de inima



Caracteristicile pentru fata in forma de inima sunt barbia ingustata si partea de sus, incluzand ochii, lata, deschisa. Chipul arata ca un triunghi rasturnat. Pentru corectarea formelor se aplica umbre pe tample si obraji pentru a reduce din latimea partii superioare.

Fata ovala



La chipul oval nu este nevoie decat de a aplica in functie de look , fard de obraz la radacina parului si deasupra tamplelor subliniind astfel proportiile frumoase.

Fata lunguiata



Un chip prelung este perceput ca fiind un chip prea ingust, astfel proportiile par sa nu fie echilibrate. Fardul de obraz trebuie aplicat chiar pe mijlocul pometilor. Se aplica umbre direct pe barbie si pe frunte astfel incat fata sa para mai ovala.

Fata Patratoasa











Fata este considerata patratoasa atunci cand punctele cele mai late se afla la nivelul tamplelor si al maxilarului inferior . Trucul consta in aplicarea unui oval imaginar pe acest chip patratos. Tot ce depaseste forma ovalului este marcat cu umbre.

Fata triunghiulara



La aceasta forma pometii sunt foarte bine conturati, atragand atentia asupra barbiei proeminente. Pometii , cel mai lat punct al fetei , trebuie conturati pana spre urechi, la fel si pentru barbie.


Fata rotunda




La aceasta forma se aplica o nuanta discreta de fard de obraz sub si de-a lungul pometilor. Zona barbiei si cea dinspre radacina parului sunt marcate cu umbre, ceea ce ofera un contur frumos.




Recomandare: Tehnici de baza : Cum sa aplici corect fardul de pleoape !

Comentarii

Postări populare