Tehnici de baza : Cum alegem pudra !



Buna   !

Cu atatea variante de produse pe piata este greu sa ne decidem pana si atunci cand vine vorba de pudra. In postarea de astazi vorbim despre pudra de setare a machiajului , despre importanta ei si cum sa o alegem.
Pentru persoanele care folosesc fond de ten ,cc cream , bb cream , pudra are rolul de a seta si de a face ca machiajul sa reziste mai mult . In plus , ajuta si la oferirea unui finisaj mat machiajului. 

Pudra pulbere



Atunci cand alegem pudra pulbere ca si pudra aplicata peste fondul de ten , trebuie sa alegem o pudra translucida care nu are culoare si nu va influenta culoarea machiajului . Pudrele pulbere care au pigment sunt  pudre minerale care se folosesc direct pe ten si ofera acoperire si uniformizarea imperfectiunilor tenului.

Pudra compacta 


Este cea mai des intalnita si cea mai folosita , are acelas rol si aceeasi functie ca si cea pulbere . Diferenta este ca acesta se poate purta cu usurinta in geanta si se poate folosi foarte usor pentru retusuri.

Am auzit si persoane care nu folosesc pudra chiar daca folosesc sau nu fond de ten , asta din cauza efectului pudrat final . De cele mai multe ori acesta dispare odata ce uleiurile naturale incep sa se formeze si poate dura cateva minute, insa cel mai simplu este sa pulverizezi apa minerala sau apa termala  si efectul pudrat dispare.

Personal am ambele variante insa cel mai des recurg la varianta compacta. 



Comentarii

Postări populare